Οίκος

Ένδυση για εσάς και το σπίτι σας με ποιότητα και φινέτσα!

Ποιοι είμαστε

Το oikoshomeware.com είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Υιοί Σωκράτη Κυριακίδη Ο.Ε.

Η εταιρεία διαθέτει δύο καταστήματα στο κέντρο της Καβάλας. Το ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ στην Π. Μελά 10 (Εσώρουχα – Πιτζάμες – Βρεφικά – Κάλτσες – Καλσόν – Μαγιό – Πετσέτες Θαλάσσης) και το ΟΙΚΟΣ στην Ομονοίας 82 (Λευκά είδη – Πετσέτες – Ριχτάρια – Κουρτίνες – Μαξιλάρια – Στρώματα – Είδη Ξενοδοχείου).

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρίες της Ελλάδος και του Εξωτερικού. Επιλέγουμε με γνώμονα την καλύτερη ποιότητα σε σχέση με την τιμή, μέσα από μεγάλη ποικιλία εμπορευμάτων. Ακολουθούμε τις τάσεις της αγοράς και ανανεώνουμε τις συλλογές μας δύο φορές τον χρόνο. Έχουμε τις δικές μας προτάσεις βασιζόμενοι στις δικές σας ανάγκες και το προσωπικό σας γούστο. Έτσι ώστε να ντυθεί ο προσωπικός σας χώρος με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για να νοιώθετε εσείς μοναδικοί και να έχετε ιδιαίτερη θαλπωρή στο σπίτι σας. Επίσης, δίνουμε σημασία στο στυλ που θα έχετε στις παραλίες με πολλές προτάσεις για εσάς.

Ιστορικό

Την 1 Σεπτεμβρίου 1955 ο Σωκράτης Κυριακίδης ανοίγει ένα μικρό εμπορικό κατάστημα, το οποίο γνωρίζει επιτυχία διότι καλύπτει τις ανάγκες της εποχής, έχοντας ως βασικό γνώρισμα την εξυπηρέτηση με χαμόγελο.

Το 1959 το κατάστημα μεταφέρεται στο 10 της Παύλου Μελά, διεύθυνση στην οποία βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Το 1982 η εταιρεία από προσωπική γίνεται Ο.Ε. και το 1991 λαμβάνει την σημερινή της μορφή, με μετόχους τους Παναγιώτη και Χαράλαμπο Κυριακίδη.

Στις 25 Απριλίου 1994 ανοίγει το δεύτερο κατάστημα με την επωνυμία ΟΙΚΟΣ, το οποίο ειδικεύεται στο χώρο της ένδυσης σπιτιού.

Το 2004 η επιχείρηση κατασκευάζει το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα της.

Στις 29 Απριλίου 2022 ανοίγει το oikoshomeware.com